13 Ocak 2009

ASLAN TİMUR




Yakışıklı bir minik delikanlı için yapıldı bu aslan pastası. Ama sanmayın sakın resimdeki kıyafetine bakarak cimbomlu olduğu için pastası da aslandı. Bilakis yakışıklımızın kendisi aslan. Yoo şaka değil adıyla sanıyla Aslan Timur yüzü de gülüşü gibi aydınlık olan bu tatlının.


İşte tam da adına uygun bir pastayla yeni yaşına merhaba dedi Aslan Timur. Pastasına bir de aslan şeklinde kurabiyeler eşlik etti. Elbette o daha farkında değil tüm bu olup bitenin ama belli mı olur birazcık daha büyüdüğünde bir aslanlı pasta daha isterse ona en heybetlisinden bir başka aslan, mesela ormanların kralı olandan bir pasta yapmak benim ona sözüm olsun buradan.

Çok şekersin Aslan Timurcum ve hayatının da bir şeker tadında çok mutlu ve sağlıklı geçmesini diliyorum. Nice nice senelere.

5 yorum:

pastaciyiz.biz dedi ki...

Çok güzel olmuş, bayıldım, ellerinize sağlık, sevgiler...

Adsız dedi ki...

mutissin.yine cok guzel seyler yapmissin.ellerine saglik.aslanlarin yelelerini nasil yaptin cok merak eetim onlarda seker hamurumu yoksa kremami.

Eya dedi ki...

Bu pasta ve kurabiyeler harika olmus. Cok ince bir calisma ve nefis...ellerine saglik ve gercekten o tatli Aslan Timur´a güzel günlerle dolu bir yeni yas diliyorum, sevgiler

zehra

Adsız dedi ki...

Oğlunuzun doğum günü kutlu olsun, güzel ömürler diliyorum. Pastaya gelince doğrusu bayıldım. Ellerinize sağlık.

Pelin dedi ki...

Çok güzel olmuş.Aşağıdaki ayıcıklı pasta da öyle.Elinize sağlık.
Timur'a mutlu yıllar dilerim.
Sevgiler