26 Haziran 2010

İDİL VE FUAT'A ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Bu akşam, şu saatlerde iki güzel genç insan hayatlarının sözünü verip ömürboyu birlikte olacaklarına dair imzalar attılar ve dostlarıyla gönüllerince eğleniyorlar Bodrum'un lacivert gökyüzünün altında. Çok mutlu olduklarına hiç şüphem yok, sadece bu mutluklarının daim olmasını diliyorum. Bu yeni evli çiftin gelin olanının bir çılgın bir görümcesi var. O öyle çılgın ki Allah'ın Arap çöllerinden birinde herşeyiyle tastamam hatta çok fazlası ve süprizi olan bir kına gecesi organize etti. Tüm gece boyunca oradaki her bayanı ağlamadan kahkahalarla gülmeye kadar çok fazla duygunun arasında savurdu durdu. Kına gecesine uygun her türlü Türk müziğinin çöl semalarında çınladığı o gece bizler kadar orada görevli Arap bedevilerinin de uzun süre hafızalarıdan silinmeyecek sanırım.
Gelin grafic designer olunca kendini bir çift yüksek pabuç, müstakbel eşini de bıyıkları ve gözlükleri ile sembolize etti davetiyelerinde, bana da onları bu lezzetli cupcakelerde esprilli olarak yansıtmak kaldı.
Hey siz gençler, İdil ve Fuat; çokkkkkk mutlu olun emi...............

Bu gece orada Bodrum'un mavisi, begonvillerin pembesinde sınırsız kahkaha ve eğlenceye dahil olabilmeyi çok isterdim ama onun yerine mutluluk dileklerimi bu Arap meleketinden üflüyorum sizlere çöllerin sıcak kumuyla birlikte. Öpücükler

3 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

mmmm bloğunuzun isminide kendisinide çok sevdim.Ellerinize sağlıkk

Oznur (100de100 Marifet) dedi ki...

ellerinize saglik harika gorunuyor

fatmagülün suçu ne dedi ki...

Blogunuzdaki değişik pasta fotoğrafları acayip ilgimi çekti. Çok eğlenceli hepsi =)