03 Ocak 2010

MAGIC ROUNDABOUT

İçinizde bu filmi izleyen ya da bilen var mı?

Bir pasta için konusu geçene kadar hiç duymamışım ben. Üstelikte henüz 2005 yılında animasyon tarzında filmi yayınlanan ama orijini 1963 yılında Fransa ya dayanan sonra Ingiltere'de de yayınlanan bu meşhur serinin baş karakteri şu sevimli köpek Dougal(mış).

Pastayı benden isteyen bayanın erkekkardeşi bu seriyi çok severmiş küçükken. Hazır buraya onları ziyarete tam da doğumgününde geleceğinden, ablasından ona şu an 34 yaşında koca adama küçük bir jest.


Happy Birthday Ben....This is also for you.

7 yorum:

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

BU ANİMASYON ÇİZGİFİLMİ BEN DE BAYILARAK SEYREDİYORUM.... VE HER İZLEDİĞİMDE TÜM KARAKTERLERİNİ FİGÜR OLARAK ÇALIŞMAK GELİYOR İÇİMDEN...:)) O KADAR SEVİMLİLER Kİ.... VE DOUGAL BU KADAR GERÇEKÇİ OLARAK PASTA HALİNE GELEBİLİR.... SÜPER.. ELLERİNİZE SAĞLIK..... SEVGİLER....(BU ARADA ELİFÇİĞİM İLE TELEFONDA DAHİ OLSA TANIŞMIŞ OLDUK....:) DARISI NÜKHETÇİĞİMLE TANIŞMANIN BAŞINA DİYEYİM...:)

NEFİSE dedi ki...

Çok sevimli yaaa...Ellerine sağlık.

Elif Çetiner dedi ki...

Tabii böyle bir pastayı yapsa yapsa bir mühendis yapabilir di.. Orasından bakıyorum burasından bakıyorum cıkk.. Ben o yuzu orda nasıl sabitleyip düşmeden tutmayı başarabildiğini mumkun değil çözemiyorum. İllaki yerçekimi deyip yapmaya bile cesaret edemezdim.. Valla harikasın.. Dur ben senı bır arıyayım da şu işin tekniğini analatıver :)

Özlem dedi ki...

çok başarılı olmuş, tebrik ederim,
eline yüreğine sağlık,
ve mutlu bir yıl dilerim,
sevgiler

Yemekbahane dedi ki...

Nükhetcim

Seni sessiz sessiz takip ediyorum ama bu sefer sessiz kalamadım. Çünkü bu pasta değil, biblo biblo..
Ne diyim.. Ağzım açık kaldı.

Ellerine sağlık
Müge

Nur Vural dedi ki...

Mükemmel,ötesi olmuş başka ne denilebilir ki.

Sevgiler...

Bekir Durukan dedi ki...

ablacım sen ne ilginç şeyler paylaşıyosun böyle cok sevimliler hepsi yaa bu daha da bi sevimli ama