01 Eylül 2009

PEMBE DÜŞLER

"Elif Abla ! Bana doğum günü pastası yapar mısın ? Çok fazla uğraşma bi kek arasına bi krema tamam işte"
Bunu söyleyen 15 yaşında dünya tatlısı ince uzun filiz gibi bir kız.. Benim yeğen olur kendileri.. Melisimiz.. Gözbebeğimiz.. Öyle dediği gibi bi kek bi krema dan ibaret olamazdı sadece.. Pastasını almaya geldiğinde gözlerindeki ışıltı ve sevinç tüm yorgunluğa değmişti elbette..:)

Sitenin bahçesindeki havuz başında kutlayacaktı doğum gününü ve sadece arkadaşlarıyla kutlamak istiyordu taze genç kızımız..!! Ee.. ya bız anneler ölee balkondan sarkıp pastanın içine mi düşücektik ve acaba bizede kalırmı ki gençlerden diye mi düşünecektik..Yoo tabı kı hayır..Garantici bi tipimdir.. Hemen daha onceden pişiripte arta kalan küçük yuvarlak kekım deepfreeze den çıkarıldı ve kalan krema ilede araları meyve eşliğinde döşendi ... üstün körü bir makyaj kutusu şekli verildi.. Ki... mum üflenir üflenmez bu küçük pastayıda bız anneler kapıp doğruu yukarı çıkıp yiyebilelim ... ::)) Ve aşağıdaki nispeten küçük pastamız meydana geldi..

Her iki pastada büyük bir standın üzerine konarak tülle bohça misali tepeden pempe kurdele ile bağlandı ve kutlama alanına indi.. Yüzlerdeki gülümseme sadece görüntünün değil içindeki lezzetinde dışa vurumuydu.. Pempe kremanın arasına gömülü ahududu-böğürtlen ve frenk üzümü bitter çikolata parçalarıyla buluşmuştu..

4 yorum:

Nukhet dedi ki...

Elifcim

Ellerine saglik canim, Aksammenusunde ne zamandir boyle civil civil bir pasta olmamisti. Tam kokos Melis`e gore olmus. Super... Bu makyaj cantasi olayina basladin madem bir sonraki postta ben de guzllik bakimi ile ilgili bir pasta yayinlayayim. Opuyorum.

Elif Çetiner dedi ki...

Ooo.. süper desene bu sıralar site bol bayan parfümü kokacak..::)) güzellik bakımı , makyaj ürünleri derken eee çantamızı alır terliğimizi giyeriz hemen ardından.. Bayanlar bu aralar bizi kaçırmayın :)

müjde dedi ki...

İkisi de birbirinden şık ve özenli.Ellerinize sağlık.Sevgiler...

Alev dedi ki...

Ne diyebilirimki hayranlikla yaptigin pastalari inceliyorum. Tek kelime ile muhtesemler.