21 Mayıs 2009

ŞİMŞEK MCQUEEN

Bilmiyorum ama özellikle 3 ila 7 yaş arası oğlu olupta Şimşek Mcqueen i bilmeyeniniz var mıdır aranızda.. Burak ta bu çizgi karakterin müptelalarından biri.... Ve doğal olarak doğum günü pastasıda bu karakterde olmalıydı..::))

MCQUEEN ve arkadaşları LUIGI & GUIDO.......
Yolunuz açık şansınız bol olsun Arabalar... Burak çım seninde ....::))
Ah.. Sally de şu an Mcqueen ın yanında olabilseydi keşke...Kimbilir belki bir gün bir yerlerde...Yolları kesişirmi sizce?..::))) Kimbilir?


Elif den sevgilerle ...

8 yorum:

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

canım herzamanki gibi süper bir pasta olmuş.ellerine emeğine sağlık.sevgilerimi bırakıyorum

Gül Nur dedi ki...

Çok güzel olmuş! Elinize sağlık:)

ideas4cakes dedi ki...

Bayıldım çok güzel olmuş, tebrikler canım.

sekerpasta dedi ki...

cok güzel, karakterler de süper olmuş. Çok doğru erkek anneleri biliyor gerçekten, benim kızım ilk iki dakikadan sonra başka bişi izleyelim dediği için şimşek mcqueen den başkasını bilmiyorum :)

burçak

Bir Dilim Düş dedi ki...

Çok güzel olmuş canım nefiss!!! ellerine sağlık bayıldım bayıldımm!!!

Sevgiler,
Evren

Ceren - Biri Pişirmiş Biri Yemiş dedi ki...

çok çok başarılı :)
ellerine sağlık...

Elif Çetiner dedi ki...

Öncelikle hayırlı olsun diyorum Ceren..:) Kolları sıvayalı fazla olmamış sanırım... Herşey dilediğin gibi olur umarım.. Gerçekten çok geniş bir menün var sabah sabah canım direk akşam yemeğine kaydı ::))) Yalnız İstanbul dışında yaşayanlar için biri pişirmiş biri yemiş diğerleride hani bana hani bana demiş durumu var..::)) Baktığımızla yetineceğiz diyorum bir Bursalı olarak.. İstanbullular.. hepinize afiyet olsunn:))

Elif Çetiner dedi ki...

Heyy.. Şimşek... Bak yukarıdaki postta kim var.. "Sally.." Hadı gözün aydın ..::)) Beklediğine değdi.. fıstıkk gibi valla ::)))