13 Temmuz 2008

BU BİR ILLÜSTRASYONDUR


Sevgili Perçem o neşeli sesiyle beni arayıp eşinin doğum günü için pasta istediğini söylediğinde kafasında pastanın konusunu da belirlemişti. Sürekli evde ki koltukta bilgisayarının başında bir şeyler yapan eşini anlatan bir pasta en güzeli olacaktı. Benzerlerine hep rastaladığım koltukta oturan adam figürü yapmak fikri bana da çok cazip gelmişti, ben de şiddetle destekledim. Ama bir baktımı kendisini görmesini sağlamamızın yolu o anı biraz canlandırmaktan geçiyordu. Böylece iki kadının işbirliği ile koltuk ve koca resimleri yollandı e-mail ile. Sonunda da bu şekilde bir pasta çıktı ortaya.

Ama lütfen dikkatinizi çekmek isterim ki bu sadece bir durum canladırmasıdır yoksa Perçem'in eşi bundan çok ama çok daha yakışıklıdır. Mutlu ve sağlıklı seneler.


6 yorum:

Gönül dedi ki...

canikom iadeyi ziyarete geldim uzaklardada olsun tr ye geldiğinde haber verirsen seninlede buluşma düzenleriz:))) ellerine sağlık pastan çok güzel olmuş..sevgilerimle öpüyorum

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

sevgili akşam menüsü,
bu böyle olmıcak JANE dedik, ECE dedik,şimdide PERÇEMin eşi, artık bende boll dutlu bir siparişş vermek ihtiyacındayımm..
yoksa huzura kavuşamıyacğım bu gidişle... :)))
çok şeker bir çalışma bu..
bizlerde çok sevdik..

svglrrr NuNu

Bir Dilim Düş dedi ki...

Çok cici bir çalışma olmuş ellerine sağlık alttaki ortancalara da bayıldım.

Sevgiler,
Evren

zarpandit dedi ki...

maşallah maşaşah ben bu kadar ince çalışabilecekmiyim? bilmiyorum :)

Adsız dedi ki...

Sevgili Nuket nasılsın,
başarılı çalışmalarını tebrik ediyorum.Perçem'in eşini bilemem ama,ortancalar ancak bu kadar benzeyebilirdi. Ortanca delisi olarak ben bayıldım doğrusu pastana. Ellerine emeklerine sağlık ,çalıştığım firmadan ayrıldım.Kendi firmamı kurdum.Geldiğinde seninle görüşme fırsatım olmuştu daha sonrasında işyerinden ayrıldım zaten .Bu arada Elif'e de selamlar.
SÜRPRİZ/ÖZLEM

dostkokusu dedi ki...

işte bu tam benim aşkımın evdeki hali yalnız bu biizimkine göre baya giyinik bir halde:)
kumanda,pc,çay bu üçünü ver akşam ;sabaha kadar kıpırdamadan oturabilir:)_Firuze_