14 Nisan 2008

ANNE KIZ

Lezzetli bir zencefillli kurabiye, ayrı ama yakın zamanlarda kutlanan anne kız doğum günü, küçük kızların favorisi bir barbie pasta ve hepsi Lila renginde. Neden mi? İnanın onlara bu renk çokkk yakışıyor. Ve ben onları çok seviyorum. İyiki doğdunuz ve yaşamıma dokundunuz.

10 yorum:

Hülya dedi ki...

Her iki çalışman da çok başarılı Nükhet'ciğim.Seni ve lila rengin bu kadar çok yakıştığı anne-kızı ben de çok tebrik ediyorum...

Biliyor musun?Ben kimle tanıştım?Sana çook benzeyen biriyle;)

ayseyaman dedi ki...

Anne kızın doğum günleri kutlu olsun, lila renk çok güzel, çok yakışmış anne kızın pastalarına kurabiyelerine..:)
Kurabiye canavarları yazınıda okudum, verdiğin linkteki ihtiyaç listesine baktın bir tuhaf oldum Nükhet..Hüzünle mutluluk arası! ne gülebiliyorum ne ağlayabiliyorum.Ellerinize emeklerinize sağlık, hepinizi tebrik ediyorum..güzel yüreğinize sağlık...
sevgilerle

Ferah Gülşen dedi ki...

Eline sağlık, kurabiye de pasta da çok güzel özellikle renkleri :)). Sevgiler,

Aybike Ceylan dedi ki...

Ellerine saglik Nukhet'cigim, her iki pasta da nefis gorunuyorlar. harika...

Sevgilerimi gonderiyorum.

Eda dedi ki...

Canim ikiside harika gozukuyor.Eminim ki lezzetleride goruntuleri kadar guzeldir.Ellerine saglik

Selcen Şenocak dedi ki...

Merhabalar,

Biz yani Selcen ve Evren bir etkinlik hazırlamaya karar verdik. Karar verdik vermesine ama bir yandan da bizi bir telaş aldı ne yapalım diye. İstedik ki etkinliğimiz hem herkesin yüzünde bir tebessüm oluştursun hem de gönüllerimizi küçük hediylerle biribirine bağlasın. Sonunda karar verdik, yaklaşan anneler gününü de düşünerek ANNELER GÜNÜ & KALPTEN GELEN GÜZELLİKLER etkinliğini başlattık.

Katılmak isteyen blogcu arkadaşlar
annelergunu.kalptengelen@gmail.com’ a ad, soyad, blog adresleri ve hediyelerinin gelmesini istedikleri adreslerinin yazılı olduğu bir mail atacaklar ve 10 Mayıs’ta yapılacak kura sonucunda birbiri ile eşleşenleri biz 11 Mayıs’ta mail ile bilgilendireceğiz böylece herkes sadece kime hediye alacağını öğrenmiş olacak. Ancak hediyeniz geldiğinde kimden geldiğini öğrenebileceksiniz. Hediyeleriniz elinize ulaştığında da bloğunuzdan yayınlayacaksınız. Eee bu arada annelerin, anne adaylarının ve geleceğin annelerinin de anneler gününü kutlamış olacağız. İsterseniz yurt dışından isterseniz yurt içinden nereden olursa olsun etkinliğimiz herkese açık. İstediğiniz her şeyi hediye edebilirsiniz kendi ördüğünüz bir şal, yaptığınız bir reçel, bulunduğunuz yere ait yöresel bir şey, pastacılık malzemeleri, kitap vs vs vs… Hepinizi bekliyoruz.


Son Katılma Tarihi: 10 Mayıs 2008
Hediyeyi Ulaştırma Tarihi: 10 Haziran 2008
Hediyelerinizi Bloglarınızda Bizlerle Paylaşma Tarihi: 12 Haziran 2008

Adsız dedi ki...

hayırlı günler dilerim tarifleriniz çok güzel elelrinize sağlık

İlker Ergin dedi ki...

pastaya bayıldım.bende lila rengini çok severim.bendende bu aralar sürekli barbieli pasta istiyorlar.bu kızlar bir alem.ellerine sağlık canım.sevgiler.

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Kurabiye de pasta da çok zarif görünüyor ellerine sağlık Nukhet :))

Yemekbahane dedi ki...

Pastalar harika Nükhet ellerine sağlık

Sevgiler
Müge