24 Şubat 2008

Power Rangers

Can 6 yaşında bir delikanlı, haliyle enerji dolu. Kendi gibi enerjik kahramanlardan olan Power Rangersları seçmesi pasta için çok anlaşılır o yüzden. Ama hayatında power rangersı sadece bir iki kere TV de göz ucu ile görmüş olan ben için durum biraz korkutucuydu. İnternette yapılan kısa bir araştırmadan sonra onlarında bir kaç çeşidinin olduğunu, hepsinin kostümlerinin farklı ollduğunu öğrendim. Ama bunları Ezgiye sorsaymışım zaten o hepsini biliyormuş. Herneyse sonuçta power rangerslerı ayakta yapmak cok zahmetli olacağı için bari dedim Can`nın hediye paketinden çıksınlar ve sonunda aşağıdaki görüntü çıktı ortaya.
Neşeli bir çok çocuğun gülerek koşturduğu güzel güneşli bir günde Can'nın doğum günü masasını süsledi bu pasta da. Sonra kesildi, yenid ve bu fotoğraklarla benim pasta tarihimdeki yerini aldı.
Keki madeira kek,
Kreması içi ve dışı ganaş,
aralarda da bol bol parça çikolata.
Çikolatanın damaklarımızda bıraktığı o harika tat gibi geçsin bütün yaşamın Can. Yeni yaşın kutlu olsun.

12 yorum:

Feyza Fidan dedi ki...

Nükhetcim,
herzamanki gibi harikalar yaratmışsın..Can'ın mutluluğu nasılda belli oluyor :)
Ellerine sağlık,
Sevgiler..

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

Sevgili Nükhet, süper süper süper... Harika modellemişsin..... Yani oraya oyuncaklarını alıp koymuşsun gibi gerçekçi görünüyorlar.... Benim oğluşum da bir Power Rangers sever olarak şimdiden Hazirandaki doğumgünü pastasını 10 günde bir değiştiriyor ama rangersler mutlaka bir köşesinde oluyor. Bu pastayı görürse eminim aynısını isteyecektir...... İzninle biz de yapabilir miyiz acaba.........

ufukmutfakta dedi ki...

Nükhet'ciğim bir power rangers pastası yapan kişi olarak, bu pastanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Benim küçük oğlum Bora'da geçtiğimiz doğumgünü pastasını Power rangers'lı istemişti. Bende epeyce çok araştırma yapmıştım. Şunu söyleyebilirim ki Senin pastan araştırma yaptığım zaman gördüğüm pastalarla kıyaslandığında hepsinden daha güzel olmuş. Ellerine sağlık. Sevgilerimle...

Unknown dedi ki...

Nükhetciğim harika olmuş. Geçtiğimiz hafta bizdende bir power rangers pastası istendiğinde aklım gitmişti nasıl yapacağım diye. Neyseki son anda fikir değiştide mcquene döndü. Gerçekten çok zor karekterler seninkide tıpkısının aynısı olmuş. Ellerine sağlık.
Sevgiler.

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Nukhet ellerine sağlık kimbilir doğumgünü çocuğu ne sevinmiştir :)) Ayrıca bu sayfayı kesinlikle benim oğlum görmemeli !!
Sevgiler :))

Adsız dedi ki...

Bir erkek çocuğuna yapılacak en mükemmel pasta, oğlum görse aynısından isterdi. Can çok mutlu olmuş, ellerinize sağlık.

Adsız dedi ki...

merhabalar pasta cidden çok sevimli olmuş emeğinize sağlık

Defne dedi ki...

Pastaların konusunda artık kelimelerim yetersiz kalıyor benim. Her seferinden kendini aşıyorsun Nükhet. Ellerine sağlık! Ezgi'ye ve Can'a nice mutlu ve sağlıklı yeni yaşlar.
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Harika bir doğum günü pastası,eğer eşime böyle bir pasta yapabilseydim mutluluktan uçardı,çünkü hala spıderman okuyor:)Sevgiler

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Nükhetcim merhaba,
Eminim pastaların muhteşemdir ama ben bir süredir senin blogtaki hiçbir resmi göremiyorum. Diğer bloglarda sorun yok ama anlayamıyorum sorun yine de bende galiba, çünkü diğer arkadaşalar görebilmişler :(
Kızının da geçmiş doğumgünü kutlu olsun canım.
Sevgilerimle,
Esra

Yemekbahane dedi ki...

Nükhet'cim,

Bir erkek çocuğu pasta istedi mi gözüm inanılmaz korkuyor.vallahi gözüme uuyku girmiyor bunların kahramanlarını nasıl yaparım diye...ama sen olayı aşmışsın..o kas durumu da nedir oyle...inceliyorum işin içinden çıkamıyorum...ellerine sağlık.bu pastadan çok feyz alacağım vallahi şimdiden haberin olsun.
ellerine sağlık..

sevgiler
müge

Pastanı Seç dedi ki...

Merhaba bende oğlum için power ranger yaptım birde sitelere gireyim dedim ama geç kalmışım .harika ne diyebilirimki:)

sevgiler