05 Ocak 2010

Baby Shower Party


Sevgili Güzin Hn büyük bir heyecanla beklediği "Aras Bebek " için bir parti düzenlemiş ve her şeyi tüm ince detaylarına kadar planlamıştı. Her şey kusursuz olmalıydı.. Balonlar , baskılı tshirtler , ikramlıklar...

İşte benimle ilgili olan bölümü de tam bu noktadaydı.. İkramlıklar arasında yerini alacak olan pasta , kurabiye ve cupcake ler de beni heyecanlandırıyordu... Hepsinin birden taze olması için illaki mümkün olduğunca geç başlanıp çarçabuk bitirilmeleri gerekiyordu ..


Bu işi bilenler bilir.. En zor kısmı renklerine karar verip tonlamayı yapmak ve daha sonra da tasarlamak ... Gerçi Aras Bebek in annesinin tercihi mavi , suyeşili ve pembe olarak önceden belirlendiği için bu aşama da bana bu renklerin tonlamalarını yapmak kaldı. Ve tabii özellikle cupcake ve kurabiyelerin her birinin desenlerinin tasarlanıp uygulamaya geçilmesi.





Minik bebek arabası süslendi ve kurabiyeler içerisine yerleşti... :)

İçi beyaz çikolata dolgulu kakaolu cupcake ler de , strafordan yaptığım standa sırayla dizildi...

İşte hepsi bir araya geldiğinde bu güzel pastel görüntüler ortaya çıktı..



Her zamanki gibi lojistik desteğini benden esirgemeyen sevgili eşim sayesinde devirmeden bozulmadan sağ sağlim partinin yapılacağı klube tüm konsepti teslim etmeyi başardım.. :)


Bu arada sanırım Aras Bebek dünyaya gelmiş olmalı ki bu parti Aralığın başında düzenlenmişti ... Eğer geldiysen "hoşgeldin Aras Bebek" ... :):):)

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Pasta harika görünüyor.renk uyumuna bayıldım.ellerine sağlık. funda

Unknown dedi ki...

NE DİYEYİM BİLEMİYORUM.DANTEL GİBİ OYA GİBİ KUABİYELERİN VE MUHTEŞEM PASTAYA BAKMAYA DOYAMIYORUM.

GÜL DOĞAN dedi ki...

Bunların hepsi birbirinden güzel.İnsan bakmaya kıyamıyo yemek şurda dursun.

ideas4cakes dedi ki...

Hepsi o kadar güzel olmuş ki erkek çocuk doğurasım geldi valla. Belli ki baya uğraşmışsınız elinize emeğinize sağlık. Gerçekten beğenerek izlediğim meslektaşlarımdan birisiniz...
Sevgiler..

Bekir Durukan dedi ki...

Görsellik harika paylaşımınız için teşekkürler.Gerçekten çok güzel görünüyolar.

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

NÜKETÇİĞİM SÜPER... HERŞEY HARİKA GÖRÜNÜYOR... DEDİĞİN GİBİ HERŞEYİN ZAMANINDA YETİŞTİRİLEBİLMESİ FİKRİ BİLE İNSANI HEYECANLANDIRMAYA YETİYOR...:) RENKLER, DİZAYN VE SUNUM HARİKA.... ELLERİNE SAĞLIK..SEVGİLER....

ÇAK Çikolata ve Pasta dedi ki...

Ellerinize sağlık inanılmaz güzel bir pasta, inanılmaz güzel bir konsept, renk uyumu. Cupcakeler ve kurabiyeler de süper olmuş. Ayrıca sunuma da bayıldım :))