12 Ekim 2009

BABY SHOWER COOKIES

Pınar, bir güzel esmer kadın,
Yüzü gibi güzel bir de yüreği var
Ve kendi gibi esmer, yakışıklı ama çok karizmatik bir de oğlu.
Veee şimdi, yakında, hatta 2-3 gün içinde minicik bir oğlu daha olacak.
O karnı burnunda, son günlerini sabırsızlıkla geçirmenin derdinde.



Bundan yaklaşık bir ay önce onu seven arkadaşları bir baby shower partisi düzenlediler, partinin renkleri olarak bu resimlerde gördüğünüz kombinasyonu seçtiler. O gün orda çatalından, tabağına, pastasından kurabiyesine kadar her şey bu renklerdeydi. Pınar çok mutluydu, arkadaşları da onun mutluluğunu mutluluklarıyla paylaşıyorlardı.

Ben de o mutlu kadınlardan biriydim o gün orada elimde Pınar için yaptığım kurabiyelerimle. Günün en önemli olayı pasta mı nerede? Yok bu sefer benden değildi şu yanda gördüğünüz pasta, bu işe yakın zamanda başlayan Sevgili Zeynep çoktan gönüllü olmuştu bu güzellikleri hazırlamaya.




Bugüne kadar bir sürü bebek kurbiyesi hazırlamış olsam da bu sefer farklı bir kaç model çalıştım ayrıca. Zevkle yapılmış, zevkle paketlenmiş kurabiyelere bir de bir filcik eşlik etti en sevimli haliyle.

5 yorum:

Özlem dedi ki...

ellerine sağlık canım, kurabiyeler muhteşem olmuş

Pinar dedi ki...

Nuket'im simdi sana 'hadi benim kurabiyelerimin resmini de koy" diye mesaj gecmek icin actim facebook'u bir de baktim ki bir guncelle me var veee resimleri koymussun bile...

Bu kurabiyeler sadece yemeye kiyilamiyacak guzellikde degil bir o kadar da muhtesem bir taddaydi..
Misafirlerimiz giderken birer tane aldilar, geriye kalanlari gunlerce
ogluma ve esime yedirtmedim. Tek kelime ile muhtesemdiler...

Ellerine saglik arkadasim.. Tekrar cok tesekkurler..

DaiSy dedi ki...

Merhaba Pınar Hanım. Böyle arkadaşlarınız olduğu için çok şanslısınız. Umarım doğumunuz kolay olur ve minik oğlunuza tez zamanda kavuşursunuz..

Mimosa Café dedi ki...

merhaba,
sitenizdeki pasta ve kurabiyelere bayildim. gercekten cok basarili calismalar. bu kurabiyelerse nefis. en sevdiğim 2 rengi birarada kullanmissiniz :) cok hosuma gittiler. sevgiler.

eda-nefis tarifler dedi ki...

Nukhetcim kurabiyeler harika gorunyor aralikta bi arkadasim icin dogum kurabiyesi hazirlamam gerekicek bunlarin tarifleri sitede mevcut mu canim?