09 Temmuz 2009

SALLY CAKE

Bir süre önce Elif Şimşek McQueen pastasını yayınladığında bir de onun aşkı Sally hakkında bir şeyler çıtlatmıştı. İşte o zaman bu zamanadır kız evi naz evidir diyerek Sally'nin ortaya çıkışında biraz nazlanmıştık. Şimdi zamanıdır diyerek popüler karakter Lightning McQueen'nin güzel sevgilisi Sally karşınızda..

Aaa o da ne yanına Mickey Mouse da alıp gelmiş. Ne yapalım doğum günü sahibi sevgili Alp'in kardeşi Zeynep de bu işten keyif alsın diye bir incelik yapmış kapmış getirmiş Disney dünyasının bu şrin karakterini.

Güzel bir doğum günü geçirmiş olduklarını temenni ederek çok güzel bir yaş diliyorum ben de onlara. Mutlu yıllar Alp ve Zeynep.

3 yorum:

Kurabiye Diyarı dedi ki...

araba pastalarının hayranıyım, ellerinize sağlık...

burçak

Elif Çetiner dedi ki...

Sally.. gözlerime inanamıyorum aşkım.. Nihayet geldin demek...40 derece sıcakta kızgın asfaltta senı bekledim günlerce haftalarca.. Fazla naz aşık usandırır diyecekken seni karşımda görünce gözlerime inanamadım.. Her zamanki gibi muhteşemsin.. Bakımını Nükhet Hn a yaptırmışsın bellii. Çiççekk gibi olmuşsun vallaha.. Hani derler ya arabacılık dilinde kız gibi.. :::)) Aynen ölee

McQueenn

Adsız dedi ki...

harika olmuş.miki ile dahada bi güzel.ellerinize sağlık.