02 Temmuz 2009

BOND, JAMES BOND


Bir parti düşünün; tüm ortam Bond fılmlerinden fırlamış gibi dekore edilmiş, tüm erkekler James Bond gibi giyinmiş, tüm kadınlar Bond kızlarına taş çıkarırcasına süzülürken ortalığı kaplayan müzik içinizi kıpır kıpır eden film müziklerinden olsun. Ortalığa kahkahalar saçılsın, çok eğlenen Bondlar ve Bond kızları gecenin tadını çıkarsın.

Ve herkesin çok sevdiği dünya tatlısı bir kadın da o partiyle beraber yeni yaşını kutlasın. İşte bu pastayı üfleyerek dilediği dilekleri hep gerçekleşsin, onu çok seven ailesiyle sonsuza dek mutlu yaşasın. Gökten de üç elma düşşsün biri onların , biri bu hikayeyi anlatanın biri de okuyan sizlerin başına. Ve herkes mutlu yaşasın.


Ve sen arkadaşım;

O gün seyrettiğim o videoda gördüğüm aşkı, hiç kaybetmeden yaşamandır senin için tek dileğim. Gözlerin hep öyle ışıl ışıl olsun.

6 yorum:

Elif Çetiner dedi ki...

Ve bu vesileyle partiye katılan bir çift olarak eşin Bond sende Bond kızlarından biri olmuşsun..::)) Ve pasta da en az parti kadar muhteşem düşünülüp tasarlanmış oldukça orginal.. Ellerine sağlık canım.. Bu arada bildik bilmedik herkese duyrulur... MUTLU YILLAR NÜKHET ..!! Doğum günün kutlu olsunn!!! İyki ablamsın iyki varsın..

özgülün tarifleri dedi ki...

Dogum gunu kutlu olsun canim
Nice saglikli mutlu guzel yaslara erismen dileklerimle
sevgiler.

Bu arada calismalarin muhtesem ellerine saglik.

ozgulmisirlilar
www.ozguluntarifleri.com

İlker Ergin dedi ki...

Partiyi merak ettim doğrusu,eminim çok değişik ve şık olmuştur.Pasta zaten harika.kızlar ayrı harika...Ellerine sağlık.Sevgiler...

http.belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

merhaba sevgıler

gülün kurabiye evi dedi ki...

harika birşey çıkarmışsınız ortaya bravo valla.

erotik film izle dedi ki...

film izle harika filmler

film izle
muhteşem filmler
film izle
aşk filmler
çizgi film izle
sahici filmler
erotik film izle erotik filmler...