18 Nisan 2009

PASTAYA CEMRE DÜŞTÜ

Uykusuz geçen 1 yıl sonunda su gibi akıp geçmiştir zaman... Farklı duygularla yaşanan hamileliğin ardından 1 yıl önce anne olunmuş ve tecrübesizliğe rağmen bebekle ilgili her konuda bir o kadar ahkam keser olunmuştur annelik içgüdüsüyle..Ayda yılda bir, bir biberon süt yada mamayla büyüklere emanet edilir ve bir telaşla dışarıdaki mecburi işler bi çırpıda halledilir ve koşar adımlarla yine bebeğinin yanına geri dönülmüştür.. Pişik yapmasın, isilik olmasın , ateşi çıkmasın derken emeklemeye başlamış, aman yerden mikrop kapmasın her gün yer silinsin, pürelere mi geçilmiş havuç patates ezilsin derken anne - babba demeye başlanmış yürüyemesede henüz tutunarak sıralamaya başlamış, evdeki sivri köşeler kamufle edilmeye yok edilmeye başlanmıştır ki kafasını oraya buraya çarpmasın... Pekii eskisi gibi deliksiz uyku uyumanın zamanı ...? Onun zamanı hala gelmemiş midir ? Hayır gelmemiştir ::(( 3 yaş... 4 yaş... belki hala deliksiz uyku yok .. ama gelecek oda gelecek... Tam hah artık akşam yatıp sabah kalkıyorum derken belkide ebeveynler 2. bebeği düşünecek... sürecek....sürecek.... :::)))))


::)) İlk bir yaş..... Geriye dönüp baktığında hayatının en güzel bir yılını gerıde bırakmışsındır.. Biraz yoruldun endişelendin ama her anı , her saniyesi gözünü üstünden ayırmadın sonsuz sevgiyle büyüttün .... İkinci yıla geçerken mutluluğunu tüm sevdiklerinle paylaşmalı ikinci yıla merhaba demelisin .. Mum üflemeli içinden bir dilek tutmayı unutmamalısın ... Ve söylememelisin kimseye ki dileğin gerçek olsun... Ama her annenin dileği belli değilmidir zaten , Mutlu yılları olsun sağlıklı huzurlu başarılı sevdikleriyle birlikte uzunnnn ömrü olsun...
İşte her annenin üflediği gibi bu pastanın üzerine konan mumda aynı dileklerle üflendi şüphesiz.. Sinem cim... Tontiş Erdem in burdan da doğum gününü kutlar aynı dilekleri paylaşırım canım..


Nice mutlu yaşlara Erdem Bebek... İyki doğdun iyki varsın...:))


Bu kez cemre pastaya düştü ...::))Mart bebeği olduğu pastadan da belli değil mi?

Peki ya içi mi? .. Portakal reçeliyle ıslatılmış portakallı kek , katları arasına beyaz çikolata, süt kreması ve maskarponla yapılan enfes krema ve krema üzerine yerleştirilen portakal,muz,kivi ve çilek dilimleri..

Dışı gibi içide renkli ve lezzetli b pasta oldu. :)

Peki ya bu kadarla bitti miii ? hayırr bitmedi.. Bu pastaya birde çiçek kurabiyeler gerekti ::)) Hemde en portakallısından .. Bu kokuya bayılıyorum..



5 yorum:

Eya dedi ki...

Süper olmus... ellerinize saglik, takim olarak harika, sevgiler

zehra

Adsız dedi ki...

o kadar güzeldiki uzunca bir süre kesmeye kıyamadan sadece seyrettik,
ellerine ve emeğine sağlık arkadaşım pastan bu günümüzü daha bi güzelleştirdi teşekkürler.....
SİNEM&ERDEM

Elif Çetiner dedi ki...

Canım afiyet bal şeker olsun..::)) Erdem Bey için hayat hep pasta gibi bahar tadında geçsin.. Tekrar nıce senelere

Adsız dedi ki...

SİBEL TELÇAM

ELİFCİM ERDEM'İN PASTASININ TADINA BENDE BAKTIM SİNEM SAĞOLSUN BİZEDE AYIRMIŞ NEFİSTİ ELLERİNE SAĞLIK

sibell

Hayatın Ta Kendisi Lokantası dedi ki...

çok hoş bir pasta olmuş. ellerinize sağlık.
Küçük bey'e de mutlu yıllar :)