08 Eylül 2008

BİR AŞK HİKAYESİ

Uzun bir sessizlikten sonra yeniden bir şeyler yayınlamak bu muzip pastayla oldu. Biliyorum çok tanıdık geldi aslında bu pasta size. Eğer sürekli takip ediyorsanız Akşam Menüsünü şuradaki pastayı hatırladınız hemen. Aslında pasta yaparken kendimi tekrar etmekten ya da yapılmışı yapmaktan hoşlanmasam da telefondaki bıcır bıcır heyecanlı ses ilk evlilik yıldönümü için bu tarz bir pastanın çok espirili olacağını söyleyince ben de zevkle oynadım bu pasta üzerinde. Aslında diğer pastayı tek başıma yapmamış iki yetenekli arkadaşımla ortaya çıkarmıştık. Yeniden bu tema üzerinde çalışmak çok eğlenceli oldı bilesiniz.

Arkadaşımın adını deşifre etmeyeyim istedim bu sefer neme lazım bir yaramaz kek söz konusu olan. Ama aşklarının tüm ömürleri boyunca bu tatda sürüp gitmesini, en az bu pastanın lezzeti kadar tatlı olmasını diliyorum ve onlara sevgilerimi yolluyorum.

10 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ayy nükhetciğimm :))
vallahi rütük bizi kapatacak canımm :)))

genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum,eline sağlık.
hayrlı ramazanlar SVGLRRR

masalmutfagi dedi ki...

Konu aynı olsada bence pasta harika..ve her defasında da tema tanıdık olsa da gülümsemeyle karşılıyoruz pastayı..:))ellerine sağlık,ben özellikle içki şişelerini merak ettim hazırmı?

Adsız dedi ki...

:))))))
ELLERINIZE SAGLIK
INANIN SIZI TAKIP ETTIKCE, INSANA BIR FORUMDA BENMI ACSAM DEDIRTIYOR :))
MERVE

İlker Ergin dedi ki...

Pasta çok sevimli olmuş,harika.ellerine sağlık.Sevgiler...

Adsız dedi ki...

hep ayni klasik pozisyonu yapiyorsunuz. daha farkli pozisyonlari calisin bence daha yaratici olur hem de fikir vermis olursunuz insanlara di mi ama :)))))

Adsız dedi ki...

slm nasılsın bursa pastaland /özlem yeni yeni yerime bekliyorum
sürpriz /özlem

Adsız dedi ki...

bu arada kendi işyerimi açtım yolun düşerse beklerim sürpriz /özlem

Adsız dedi ki...

Merhaba..Bu pastanın fiyatını öğrenebilirmiyim?En az kaç kişilik yapıyorusunuz?Ve her yere gönderebiliyormusunuz?Ben İstanbul Mimarobadayım örneğin..SİPARİŞLER KONUSUNDA BİRAZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.mutfakcini.blogspot.com
mailim:serin.cemile@gmail.com
teşekkürler..

Blogen Ust@ dedi ki...

Eee pasta cok kreatif olmuş... Lezzetli ve itinalı görüküyor.. Eee evet elinize sağlık efenim...

birsence dedi ki...

ayyy çokkk şirin olmuş birazda ayıpçı:))))