04 Haziran 2008

Golcü Futbolcular

Uzun süren bir aradan sonra yeniden bir şeyler yazabiliyor olmak harika bir şey. Ama araya misafirler, bakıcımızın izne çıkması, bir türkiye seyahati, sonra yeniden işe dönüş ve ev işleri girince bırakın bir şeyler yazmayı yazılanları bile okumaya fırsatım olmadı. Ama sağolsun Elif'çiğim güzel pasta ve kurabiyelerini paylaştı da sayfa gene de çok hareketsiz kalmadı. Ne dersiziniz kardeşi de ablası gibi pasta olayına kaptırmaya başlamış kendisini değil mi?
Gelelim aşağıdaki pastalara. Bu pastaları yakışıklı iki delikanlı için hazırladım. Büyük olan Beşiktaşlı, düşünüp taşınıp gol atan bir Beşiktaşlı da karar kılmış. Ufak olan ise ağbisinden aşağı kalacak değil ya o da Milli takım gol atsın istemiş. Bu durum da pastalar da yeşil sahalar döndü. Beşiktaşlı 8 sırt numaralı futbolcumuz Bora golu attıktan sonra şöyle sevinçli bir selam verdi herkese. Milli takımımızda oynayan 6 numaralı Kerem ise topu filelere gönderebilmek için attı kendini yerlere. Düşünün yani golü atmak için kendini nasıl da heder etmiş.

Sevgili Bora ve Kerem'in 8. ve 6. doğum günlerini kutluyor ve ömür boyu doğum günü partilerinde eğlendikleri gibi mutlu günler diliyorum. Aa unutmadan bu yakışıklıların geçen seneki pastasını da ben yapmıştım. Zaman nasıl geçiyor düşündükçe şaşıyorum.

7 yorum:

Delfina ; dedi ki...

Nüketcim,Bora'nın pastasındaki üst yeşil örtüyü harika çizmişsin,pastanın kenarından akıyor görüntüsü mükemmel,bu fikre bayıldım..

bora ve kerem e sonsuz mutluluk,sağlık...senin de ellerine sağlık..

( mani gibi oldu ) :))

Bir Dilim Düş dedi ki...

Çok güzel olmuşar özellikle de Bora'nın pastası ama bunun beşiktaşlı olmamala ilgisi yok :)

Sevgiler...

FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

Nüket cim ellerine saglık cok guzel olmuslar, renklerde cok uyumlu.
Fikirleirne saglık canım..

Figen Karavaş

Nukhet dedi ki...

Sevgili Isitme Kaybi
Ustelik gayet te kolay oldu.Hepsini yesil kaplamaktansa daireyi dalgali kestim ve hos bir gorundu verdi. Begendigine sevindim.Sevgiler

Nukhet dedi ki...

Sevgili EVren

Acaba bunun benim de Besiktasli olmamla ne gibi bir ilgisi olabilir? Tesekkurler, sevgiler

Nukhet dedi ki...

Teskkurler Figencim. Sen de biliyorsun iste bu is gonul isi, bende ben seversem onlarda sever diyorum ve oluyor. Sevgiler

Hobi Sepeti dedi ki...

Merhaba.Pastalara ve sitenize bayıldım.Bora'nın ve Kerem'in doğumgünlerini kutlarım.
Sevgiler.
Pınar.